972 214 537  |  fusellas@fusellas.com

El massatge KENKOU malgrat ser extret de l’essència de la medicina xinesa va aconseguir el seu zenit al Japó. La influencia d’aquest massatge, va fer que durant segles fos el preferit de la família imperial japonesa.
Es basa en la combinació de tècniques; Amma, Tuina, Digitopuntura, Shiatsu i altres maniobres que garanteixen un excel·lent resultat, tractant al esser humà com un tot. Combat l’abatiment, l’estrès, preserva l’equilibri energètic, dóna esplendor a la pell, que reflecteix el benestar interior.
El nostre massatge KENKOU, es un massatge facial holístic, en el qual s’incideix en: coll, escot, nuca, llavis, ulls, nas i orelles.
Aquest es un curs de perfeccionament i especialització de tractaments facials per esteticistes diplomades o titulades.

Objectius del curs: L’objectiu del curs es oferir a les professionals de l’Estètica i la Bellesa, l’oportunitat d’ampliar el seu ventall de possibilitats en els tractaments facials, com un massatge que posa un important fre en el pas del temps, no en va se’l coneix com “lífting japonès”.

Dirigit a: Professionals Titulades o Diplomades de l’Estètica i Bellesa, que volen ampliar els seus coneixements teòrics i pràctics en tractaments d’Estètica facial.

Inici Proper curs: 
* NOVA PROGRAMACIÓ * dimecres 10 d'Octubre 2018.
Dies del curs: dimecres - matí.
Horari: 9:15h a 13:15h.
Durada: 8 dimecres (32 h.) Octubre i Novembre.
Requisit per accedir al curs: cap.
Professora: Montse Pujol.
Diploma: diploma acreditatiu.

Demana més informació Inscripció