972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com
L'acupuntura ens ofereix solucions molt eficients pel tractament de les contractures i la sobrecàrrega muscular, en aquesta formació us presentem una d'elles: els punts Ah-Shi.
Coneguts per la Medicina Tradicional Xinesa (MTX) com a punts Ah-Shi, són petites zones doloroses molt sensibles a la pressió.
Poden aparèixer en qualsevol múscul i ser els responsables d'un mal allunyat de la zona d'on es troben. Es presenten com a punts inflamats i durs (miofibrositis) i són el resultat de l'excés de tensió, contracció o distensió muscular. Les contractures musculars poden aparèixer sobre alguns feixos de fibres en els músculs esquelètics i són una contracció contínua i involuntària d'aquestes fibres que generen pressió interna i impedeixen l'estirament correcte del múscul generant el consegüent dolor i pèrdua del seu potencial de contracció i estirament.
Solen donar-se en els mateixos llocs, en totes les persones, a causa de les característiques anatòmiques dels diferents músculs i que són punts de màxima tensió mecànica.
La persona que els pateix és conscient de l'existència del dolor referit però no dels punts que el desencadenen, per això, tot i que treballem sobre la zona del dolor, si no desactivem el punt Ah-shi que el desencadena, el dolor es convertirà en reincident.
El correcte tractament d'un punt Ah-Shi aconsegueix desactivar el punt i la seva influència sobre el dolor referit. Per a la MTX l'efecte terapèutic s'aconsegueix a través de la mobilització energètica que estava estancada.
El tractament del dolor mitjançant els punts Ah-shi, és una tècnica molt senzilla i eficient en les situacions de dolor miofascial i les contractures musculars provocades pel treball i/o l’activitat esportiva.

 
Cal algun tipus de requisit o formació prèvia per accedir a aquest curs? Si, es un curs orientat a la pràctica on tots els assistents han de tenir nocions bàsiques d'anatomia necessàries per a la localització de la musculatura.

INICI PROPER CURS: Pendent de programació
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ:
DATA D'INICI:
MODALITAT:
formació presencial

DIA DEL CURS: 
HORARI: 
DURADA: 8 dies (32h.)
CONVOCATÒRIES: 1-2 a l'any
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: formació prèvia en Quiromassatge o diplomat en Fisioteràpia.

UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba còmoda i dos tovalloles grans (180cm).
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: no, en aquest curs les pràctiques es realitzen entre els mateixos alumnes.
IDIOMA DEL CURS: català-castellà indiferentment

PROFESSORA: Eva Sáez; Titulada en Perruqueria, Estètica i Bellesa, Micropigmentació-Microblading, Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals, i Wellness Massage. Diplomada en Fisioteràpia. Té centre d'Estètica en actiu. Compta amb una llarga trajectòria com a professora. 
DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12/16 segons l'aula
*** PLACES LIMITADES ***
Demana més informació