972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com
L'acupuntura ens ofereix solucions molt eficients pel tractament de les contractures i la sobrecàrrega muscular, en aquesta formació us presentem una d'elles: els punts Ah-Shi.
Coneguts per la Medicina Tradicional Xinesa (MTX) com a punts Ah-Shi, són petites zones doloroses molt sensibles a la pressió.
Poden aparèixer en qualsevol múscul i ser els responsables d'un mal allunyat de la zona d'on es troben. Es presenten com a punts inflamats i durs (miofibrositis) i són el resultat de l'excés de tensió, contracció o distensió muscular. Les contractures musculars poden aparèixer sobre alguns feixos de fibres en els músculs esquelètics i són una contracció contínua i involuntària d'aquestes fibres que generen pressió interna i impedeixen l'estirament correcte del múscul generant el consegüent dolor i pèrdua del seu potencial de contracció i estirament.
Solen donar-se en els mateixos llocs, en totes les persones, a causa de les característiques anatòmiques dels diferents músculs i que són punts de màxima tensió mecànica.
La persona que els pateix és conscient de l'existència del dolor referit però no dels punts que el desencadenen, per això, tot i que treballem sobre la zona del dolor, si no desactivem el punt Ah-shi que el desencadena, el dolor es convertirà en reincident.
El correcte tractament d'un punt Ah-Shi aconsegueix desactivar el punt i la seva influència sobre el dolor referit. Per a la MTX l'efecte terapèutic s'aconsegueix a través de la mobilització energètica que estava estancada.
El tractament del dolor mitjançant els punts Ah-shi, és una tècnica molt senzilla i eficient en les situacions de dolor miofascial i les contractures musculars provocades pel treball i/o l’activitat esportiva.

 
Cal algun tipus de requisit o formació prèvia per accedir a aquest curs? Si, es un curs orientat a la pràctica on tots els assistents han de tenir nocions bàsiques d'anatomia necessàries per a la localització de la musculatura.

Inici proper curs: ABRIL 2021
Data d'inici: dilluns 12 d'Abril   
Data màxima d'inscripció: 
5 d'Abril
Dia: dilluns-tarda
Horari: 16h-20h 
Durada: 8 dilluns (32 hores) Abril i Maig
Convocatòries: 1/2 a l'any
Requisits per accedir al curs: formació prèvia en Quiromassatge

Roba de pràctiques: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba i calçat còmode, i una tovallola gran, de dutxa o platja 
Models per a pràctiques: No
Idioma del curs: Català-Castellà indiferentment
Professora: Eva Sáez
Diploma: diploma acreditatiu
Mínim d'alumnes: 6
Màxim d'alumnes: 12/16 segons aula
*** PLACES LIMITADES ***


Proper curs: pendent de confirmar
Demana més informació Inscripció