972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com
QUÈ ÉS EL REIKI ?
Reiki és una paraula japonesa  sànscrita que significa REI, energia universal i KI, energia vital. És una tècnica de canalització i transmissió d'energia vital universal a través de la imposició de mans, que s'utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells: físic, emocional, mental i espiritual.
El doctor Mikao Usui, el seu descobridor, considerava aquesta energia l’instrument a través del qual  desenvolupar l’esperit per tal d’arribar a un estat de satori o de màxima il·luminació.
Per tal finalitat va establir una profunda filosofia del Reiki mitjançant els cinc principis del Reiki, els quals va batejar com “la clau de la felicitat”.
A més, el Reiki es caracteritza per a convertir als alumnes en canals de llum per tal de poder canalitzar aquesta energia celestial de forma natural i poder transmetre-la als altres i a un mateix, través de la imposició de les mans o bé a distància.

QUÈ M’APORTA EL REIKI?
El Reiki ens ajuda a mantenir la nostra pau espiritual, ens converteix en persones més sensibles i intuïtives i ens connecta amb la naturalesa, amb els altres i amb nosaltres mateixos per tal de poder conèixer el nostre “mestre interior”. En definitiva, ens aporta una evolució personal i espiritual que acaba convertint-se en una forma de vida saludable i plena de vitalitat, doncs permet harmonitzar la nostra ment i les nostres emocions i això es veu reflectit en la nostra salut i qualitat de vida.
Físic: millora en malalties, lesions, metabolisme, etc.
Emocional: problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat...
Mental: hàbits nocius, estrès, insomni, etc.
Espiritual: harmonia, pau, equilibri, etc.

DIFERENTS NIVELLS DE REIKI:
Primer nivell:
S’obren els canals energètics per tal que l’alumne iniciat pugui rebre i transmetre Reiki. Augmenta el nivell de vibració i comença el nostre camí al coneixement interior. Es connecta l’alumne amb el seu camp físic.
Segon nivell:
S’instal·len 3 símbols a l’alumne que li permetran treballar a nivell físic, mental i a distància.
Tercer nivell:
S’instal·la el símbol mestre, el qual s’obre i es desenvolupa la seva consciència i el seu camp mental i espiritual.
Mestratge:
S’ensenyen les iniciacions i es donen algunes directrius als futurs mestres de Reiki. S’implanten els símbols al camp àuric.

Dirigit a: Tothom 

 
Inici proper curs (1r nivell): FEBRER 2020
Data d'inici: dimarts 4 de Febrer 
Data màxima d'inscripció: 22 Gener
Dia del curs: dimarts-tarda
Horari: 15h-19h
Durada: 3 dimarts-tarda
Convocatòries: 2/3 a l'any
Requisit per accedir al curs: cap
Roba de pràctiques: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba còmoda
Models per a pràctiques: no
Professora: Pilar Oncins
Diploma: diploma acreditatiu
Mínim d'alumnes: 6
*** PLACES LIMITADES ***
Demana més informació