972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

INFORMACIO DE CONTACTE:
c/Pau Casals, 4 1r pis
17001 Girona
Tel. (+34) 972 214 537
Tel. mòbil 
& WhatsApp 635 714 222 
Mails: fusellas@fusellas.com / fusellas.escola@gmail.com

HORARI:
dilluns a dijous, de 9-13h i de 15-19h
divendres de 9-13h

Si vols rebre informació sobre els nostres cursos marca quins

AVÍS LEGAL
Aquesta pàgina Web és propietat de D.FUSELLAS, SL amb NIF núm B17444977 i domicili en C / PAU CASALS, 4 1R-2N (17001 Girona) i Inscrita en el Registre Mercantil de Girona volum 810, foli 15, full gi-15593.
Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l'e-mail: fusellas@fusellas.com / fusellas.escola@gmail.com.
Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.
L'accés a la nostra pàgina web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, s'haurà d'abstenir d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.
En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.
L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

B. CONDICIONS D'ACCÉS
L'accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix ​​prèvia subscripció o registre.
L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'usuari de la nostra política de privacitat.
L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic ia les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers oa nosaltres mateixos.
Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que vam quedar eximits de qualsevol responsabilitat per els danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l'usuari.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT
La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de D.FUSELLAS, S.L i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'Usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-:
Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
Per quines finalitats demanem les dades que li demanem.
Quina és la legitimació per al seu tractament.
Durant quant de temps els conservem.
 A què destinataris es comuniquen les seves dades.
Quins són els seus drets.
 1. RESPONSABLE: veure dades a l'encapçalament.
 2.FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:
Formulari de Contacte.
Finalitat: Facilitar-un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marca la casella d'acceptació.
Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.
Conservació: Un cop resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.
Enviament de correus electrònics.
Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.
Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selección.Conservación: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservades durant un any màxim per a futurs processos de selección.Obligación de facilitar les seves dades personals i conseqüències de no hacerlo.El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en és el cas, disposar de capacitat jurídica suficient per contratar.Los dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d'alta com a usuari i / o prestar-li els serveis que pugui contractar, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre'l correctament ni prestar-li el servei que ha solicitado.En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.
  3. DESTINATARIS DELS SEUS DATOS.Sus dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.
  4.DERECHOS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALES.Cualquier persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioridad.Igualmente, pot exercir els següents drets: Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactos.Solicitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recogidos.Solicitar la limitació del seu tractament en determinades circunstancias.Solicitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.Solicitar la portabilitat dels dades en els casos que preveu la normativa.Otros drets reconeguts en les normatives aplicables.Dónde i com sol·licitar els seus drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l'apartat a), indicant la referència "dades Personals ", especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades p ersonales.En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es) .
  5. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALESCon l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats .
  6. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES. Es important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mismos.No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.La aquesta política de privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.
D. RESPONSABILIDADES Al posar a disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuario.No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrumpida.
L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informáticos.
L'USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web.
L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.


POLÍTICA DE PRIVACITAT
1.- INFORMACIÓ GENERAL SOBRE D.FUSELLAS, S.L
El domini: http://www.fusellas.cat és propietat de D.Fusellas, S.L, amb NIF- B17444977, inscrita el dia 24 de Maig de 1995, en el Registre Mercantil de Girona, volum 810, foli 15, full gi-15593, i és una empresa que es dedica, entre d'altres activitats, a la distribució i comercialització de productes cosmètics i a la formació de professionals o neòfits en cursos d'Estètica i Bellesa, teràpies manuals i alternatives..

El domicili social és:
carrer Pau Casals,4 1r pis 2a porta 17001 Girona (Girona)
Tel. 972 214 537 / 635 714 222
correu electrònic: fusellas@fusellas.com / fusellas.escola@gmail.com
web: www.fusellas.cat

 

2.- PROTECCIÓ DE LES DADES PERSONALS I COMUNICACIONS COMERCIALS.
D.Fusellas, S.L compleix amb la normativa vigent i en particular la relativa a la protecció de dades personals, així com la que regula les comunicacions comercials.
Les dades personals que ens facilitis voluntàriament, en cas que accedeixis a l'espai "CONTACTE" o, seran incorporades al fitxer titularitat de D.Fusellas, S.L, denominat "clients" i podran ser tractats a més de per donar resposta a les consultes que ens puguis plantejar i per informar-te per qualsevol mitjà (inclòs correu electrònic) sobre els nostres productes, novetats, serveis i accions promocionals.
Per a l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició del servei, pot posar-se en contacte amb nosaltres enviant una carta a l'atenció del Departament d'Atenció al client de D.Fusellas, S.L carrer Pau Casals,4 1r pis 2a porta 17001 Girona (Girona) indicant el motiu (LOPD) i especificant nom, cognoms, adreça i telèfon.
Recordar-te que només és possible accedir a l'espai "CONTACTE", si ets major de 14 anys.
Quan accedeixis a la nostra pàgina web, és possible que el sistema emmagatzemi determinada informació al teu ordinador en forma de "cookie" o similar, amb la finalitat de permetre'ns millorar i actualitzar la nostra pàgina web conforme a les teves preferències. En cas que no t'interessi aquesta opció pots accedir a les instruccions del navegador per informar-te sobre com bloquejar aquestes funcions.

 

3.- CONFIDENCIALITAT I SEGURETAT EN EL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES I EN LES COMUNICACIONS ELECTRÒNIQUES.
D.Fusellas, S.L tractarà les dades de forma segura i confidencial. En aquest sentit, us informem que han estat adoptades totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per salvaguardar la seguretat i confidencialitat dels mateixos, tal com exigeix el RD 994/1999 ".

4.- AVÍS LEGAL SOBRE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
La totalitat del contingut d'aquest lloc web; textes, imatges, il·lustracions, combinacions de colors, so, fitxers, logotips, animacions, vídeos o qualsevol altre element, la seva estructura, disseny, la selecció i forma de presentació dels continguts i materials, així com els programes d'ordinador i aplicacions informàtiques necessaris per al funcionament, accés i utilització, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i / o industrial, titularitat de D.Fusellas, S.L o dels seus llicenciats, que tot usuari ha de respectar sempre.
En particular, però sense limitar la generalitat de l'obligació de l'usuari abans expressada, queden prohibides la reproducció, transformació, emmagatzematge, distribució i comunicació pública i, en general, qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d'aquest web. Qualsevol d'aquests actes d'explotació només podran ser realitzats si mitja la corresponent autorització expressa i per escrit de D.Fusellas, S.L i, en cas que aquesta es concedeixi, haurà sempre fer referència a la titularitat de D.Fusellas, S.L dels indicats drets de propietat intel·lectual o industrial.

 

5.-CONDICIONS D'ÚS DELS SERVEIS I CONTINGUTS.
Tot usuari que accedeixi a la nostra web haurà de fer un ús adequat dels serveis i continguts d'acord amb la filosofia de la Web i sota els principis de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent.
Aquesta Web conté materials preparats per D.Fusellas, S.L, amb fins únicament informatius. L'usuari ha de tenir en compte que amb l'avanç, innovació, investigació i modificació contínua existent, així com la posada al mercat de nous productes, aquests materials poden no reflectir la informació més recent. En aquest sentit, aquests materials poden ser modificats, desenvolupats o actualitzats sense notificació prèvia. De la mateixa manera, qualsevol dels serveis que en cada moment es puguin estar prestant a la web podrà ser suprimit, actualitzat o modificat.
Els materials continguts en aquest web no poden ser considerats, en cap cas, com a substitutiu d'assessorament o d'una altra naturalesa. L'accés a aquests materials i continguts no pretén constituir ni implica cap relació entre professional i client, ni qualsevol altre tipus de relació de confiança o professional entre D.Fusellas, S.L i l'usuari de la web. Per això l'usuari no ha d'actuar sobre la base de la informació continguda en la web, sense recórrer amb caràcter previ a l'assessorament del professional o especialista corresponent.
Els enllaços o links que conté aquesta web poden conduir l'usuari a altres llocs i pàgines web gestionats per tercers, sobre les quals D.Fusellas, S.L no exerceix cap control.
D.Fusellas, S.L, no es responsabilitza ni directament ni de manera subsidiària dels continguts o de l'estat d'aquests llocs i pàgines web, i l'accés a les mateixes a través d'aquest lloc tampoc implica que D.Fusellas, S.L recomani o aprovi els seus continguts.
La creació de vincles d'hipertext amb la Web de D.Fusellas, S.L requerirà l'autorització prèvia i per escrit d'aquesta.
D.Fusellas, S.L declina tota responsabilitat que pugui derivar-se del contingut, publicitat, productes o serveis que estan disponibles a webs enllaçades amb la de D.Fusellas, S.L.

 

6.- LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT.
D.Fusellas, S.L no ofereix garanties pel que fa al funcionament del Portal o a la informació, contingut, programari i materials, inclosos en el mateix en la mesura que ho permeti la legislació aplicable. D.Fusellas, S.L no garanteix l'absència de virus i no es fa responsable dels possibles errors o deficiències de seguretat que poguessin produir-se per la utilització, per part de l'Usuari, d'un navegador d'una versió no actualitzada o insegura, així com per l'activació dels dispositius de conservació de claus o codis d'identificació de l'Usuari registrat al navegador o dels danys, errors o inexactituds que poguessin derivar del mal funcionament del mateix.