972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com
El peu és la part més distal de les nostres extremitats inferiors. És la zona del nostre cos que suporta tot el nostre pes corporal i és a més a mes el nostre mitjá de locomoció diari. Per aixó aquest curs va dirigit a professionals de diferents sectors, que tenen una relació directe amb els peus dels seus clients/pacients i els hi volen oferir tractaments estètics per poder lluir uns peus macos (SPA), però també a nivell terapèutic, per poder caminar amb la màxima comoditat possible.


OBJECTIUS DEL CURS: Oferir una formació eminentment pràctica, tant per tractaments de bellesa dels peus (SPA), com per a tractaments més enfocats al benestar.

Teòrica: Anatomia del Peu. Articulacions del Turmell i del Peu. Muscles del Peu. Vascularització del Peu. Moviments del Peu. Dolències associades als moviments. Principals formes dels dits. Deformacions dels dits. Diferents tipus d’ungles. L’ungla encarnada.

Pràctica: Importància de la higiene i esterilització. Ordre de la pedicura avançada. Fitxa del client. Com agafar l’instrumental. Com tallar les ungles. Com treballar amb el torn de manicura. Com farem l’exfoliació. El massatge circulatori. El massatge articular. Coneixements i practica de diferents cosmètics i materials. Observació visual del Peu.

Dirigit a: Professionals que vulguin cuidar i mimar aquesta part del cos tant necessària i oblidada dels seus clients; esteticistes, perruqueres, assistents socials, etc.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):

LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  JUNY 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:  DIJOUS 6 JUNY 
(preferentment).

DATA D'INICI:  DIJOUS 20 JUNY
DIA DEL CURS:  Dijous.
HORARI:  9h-13h
DURADA:  4 dijouss (16h)
DIES:  20-27 juny i 4-11 juliol 2024. 
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS:  Cap.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  Dossier teòric del curs, portafolis, folis, bolígraf i material de practiques a l’escola.
ROBA DE PRÀCTIQUES: Uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria..., o si no roba i calçat còmode i una tovallola grossa (180cm).
MATERIAL DE PRÀCRIQUES:  Els alumnes han de tenir un mínim de material per a poder realitzar les classes pràctiques; 1 alicates d'ungles (pedicura), 1 alicates de cutícules i 1 baixa pells metàl·lic. Qui no ho tingui, l'escola li pot subministrar a partir de 25 € (els 3 articles), i 2 tovalloles de lavabo.
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  Si, les alumnes hauran de portar models per poder realitzar les classes pràctiques a partir del tercer dia de curs. Si no és possible portar-ne l'escola es compromet a buscar-los, però no s'obliga, (el funcionament s'explica el primer dia de curs):
CONVOCATÒRIES:  Octubre - abril - juny.
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous: 1 fotocopia. DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS: Català-castellà indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES:  4
MÀXIM D'ALUMNES:  6

PROFESSORA: MONTSE PUJOL; Titulada en Estètica i Bellesa. Diplomada en: Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Manual, R.T.P i Dietètica i Nutrició. Té centre d’Estètica en actiu. Extensa experiència com a  docent.
DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL:  Si.

Demana més informació Inscripció