972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com
Que és ?
El Biomagnetisme terapèutic o Par Biomagnètic, és un sistema terapèutic desenvolupat pel Dr. Isaac Goiz Durán (1988 – Mèxic).

Objectiu
Té com a objectiu detectar aquells microorganismes patògens que causen la malaltia i eliminar-los a través de l’aplicació d’imants. 
Aquests microorganismes poden ser paràsits, bactèries, fongs o virus, i en aquest curs la eina que utilitzarem per poder-los detectar és la kinesiologia.
Els imants restableixen l’equilibri tant biomagnètic (freqüències cel·lulars) com bioquímic (PH, neurotransmissors, hormones...), i crea unes condicions optimes perquè el patogen no pugui continuar viu dins el nostre organisme. 
El biomagnetisme és una eina terapèutica compatible amb qualsevol altra forma de teràpia (homeopatia, naturopatia, Reiki, etc) i també es pot utilitzar simultàniament amb tractaments al·lopàtics.


INICI PROPER CURS: OCTUBRE 2021
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ:
DATA D'INICI: dijous 21 d'Octubre
MODALITAT: formació presencial
DIA DEL CURS: dijous-matí 
HORARI: 9:30h a 13:30h
DURADA: 6 dijous (24h)
CONVOCATÒRIES: 2-3 a l'any
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: cap

UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista..., o si no roba i calçat còmode i una tovallola gran (180cm).
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: no, en aquest curs les pràctiques es realitzen entre les mateixes alumnes.
IDIOMA DEL CURS: català-castellà indiferentment

PROFESSORA: Pilar Oncins; Fisioterapeuta, Kinesiologa Holística, Naturòpata, Homeòpata i Terapeuta Floral. Té consulta en actiu, i llarga trajectòria com a docent.
DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12

*** PLACES LIMITADES ***
Demana més informació Inscripció