972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

 Des d'un punt de vista etimològic el terme "quiromassatge" procedeix de la unió de la veu grega "χείρ, χειρός" o sigui "quiros" mans, "pastar o prémer amb suavitat". Així que literalment significa 'massatge amb les mans' o 'massatge manual' i s'usa per diferenciar-ho dels massatges que fan servir aparells elèctrics o instruments mecànics. La intensitat, rapidesa i freqüència, així com l’elecció de les maniobres mes apropiades, vindran determinades pel criteri del massatgista i la sensibilitat del pacient.

El nostre objectiu. Seguint el nostre efectiu pla d’estudis, l’objectiu es formar professionalment a l’alumne/a, tècnicament i teòricament, i així assolir gradualment i amb facilitat els objectius marcats a l’inici del curs.

Que estudiaràs? En el curs de Quiromassatge estudiaràs: anatomia i fisiologia del sistemes muscular i ossi, indicacions i contraindicacions, efectes mecànics del massatge, dolències del sistema múscul-esquelètic, higiene i ètica professional.

Que aprendràs? Aprendràs a explorar l’aparell locomotor, quirogimnasia, maniobres bàsiques, pràctiques de les manipulacions, protocols de tractaments professionals,  tècniques i aplicació de les maniobres segons topografia, etiologia o patologia.

Qui et formarà? Els nostres professors Manel i Neus, formats i preparats a nivell teòrictècnic com pràctic, compten amb una llarga experiència docent, contrastada i avalada per els nostres antics alumnes, en la formació de quiromassatgistes.

Cal algun tipus de requisit o formació prèvia per accedir a aquest curs? No, no cal cap tipus de formació ni requisit per accedir-hi, només has de tenir més de 16 anys.

Em donen algun material ? En l’import de la inscripció, va inclòs:
-  Uniforme professional de pràctiques: pantaló i samarreta tècnica blanca
​-  Llibre d’anatomia
-  Temari del curs
-  Carpeta d’anelles, folis i bolígraf
-  Crema de massatge 1l.

Quina és la situació legal del massatgista i quines sortides laborals tinc?  Les dos últimes dècades, s’ha notat un important augment progressiu de la demanda de professionals qualificats en Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals en general. A l’acabar el curs i obtenir el diploma, se t’obriran les portes del mercat laboral. La primera opció es ser el teu propi cap (autònom), la segona és entrar a treballar per compte aliena (SS) en un centre de massatges, centre de recuperació, SPA d’hotel, balneari, centre d’Estètica, etc.
Si bé el Quiromassatge és una activitat professional, a Espanya no està considerada una professió sanitària segons l’actual Llei 44/2003 d’Ordenació de les Professions Sanitàries. Però, aquesta activitat si compta amb el reconeixement de la “Agencia Tributaria” del Ministerio de Hacienda, que està recollit en el Reial Decret 1175/1990, de 28 de setembre, Epígraf 839 per a massatgistes.

Quina acreditació rebré en acabar el curs ? A la finalització del curs, un cop superats satisfactòriament els requisits del mateix i com a garantia dels coneixements adquirits, l’alumne/a rep el diploma professional que l’acrediten com a Quiromassatgista, al igual que un certificat on consta el contingut dels estudis realitzats, així com la nota final teòrica i practica.
ACLARIMENT: al no haver existit mai, ni actualment, cap regulació oficial d'àmbit local, autonòmic o estatal, referent a la formació en els cursos de Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals, entre ells el curs de Quiromassatge, l'únic document que poden expedir les escoles privades a la finalització del curs, és un diploma acreditatiu, sense validesa acadèmica.

Objectius del curs: Aprenentatge de les diferents maniobres, les seves funcions específiques i aplicació d’aquestes en els diferents tractaments per zones o tractaments complets. Estudiarem, coneixerem i aprendrem els músculs mes importants del nostre sistema muscular. Durant el curs combinarem els coneixements teòrics amb les practiques per el desenvolupament correcta dels diferents tractaments.

Dirigit a: A aquelles persones, majors de 16 anys, que volen iniciar-se en el mon de les tècniques de massatge manual, i que tenen molt de interès en aprendre les maniobres i protocols establerts del Quiromassatge. Aquesta tècnica de massatge manual, pot aplicar-se per una millora de les dolències musculars, estètic i esportiu.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  OCTUBRE 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ: DISSABTE 21 SETEMBRE

DATES D'INICI I HORARIS: escull entre una de les tres opcions de dies i horaris;
              DISSABTE 5 OCTUBRE, de 9:30h-13:30h
             DILLUNS 7 OCTUBRE, de 9h-13h
             DIMECRES 9 OCTUBRE, de 16h-20h

Nota: t’informem de que si t’inscrius per exemple, al curs dels dilluns i una setmana no pots venir per el motiu que sigui, pots recuperar aquest dia venint el dimecres o dissabte.
DURACIÓ:  9 mesos (144h.aprox.)
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS:  Cap, partim d'una base zero.
EL PREU INCLOU:  Uniforme de pràctiques: pantaló, samarreta tècnica, llibre d’anatomia, dossier teòric del curs, carpeta d’anelles, folis, bolígraf, crema de massatge 1kg.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Inclòs en l'import de la inscripció al curs.
MATERIAL DE PRÀCTIQUES:  Caldrà que l’alumne/a porti un calçat còmode, tipus “esclops” i dos tovalloles/talles o pareos grans (180cm).
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  No, en aquest curs les pràctiques es realitzen entre els mateixos alumnes.
CONVOCATÒRIES:  3 a l'octubre i 1 al març.
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous: 1 fotocopia. DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES:  6
MÀXIM D'ALUMNES:  12/16 segons l'aula
PROFESSORS: 

- MANEL MORENO: Diplomat en Fisioteràpia i especialitzat en Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals. Extensa experiència com a professor (dimecres i dissabte).
- NEUS MATÓ: Diplomada en Fisioteràpia i en Medicina Tradicional Xinesa, Acupuntora i especialista en Dietètica i Nutrició. Té consulta en actiu i compte amb una amplia trajectòria com a docent (dilluns).

DIPLOMA:  Diploma acreditatiu i certificat d'estudis.
BORSA DE TREBALL: Si.

Demana més informació Inscripció