972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Per tal que la futura esteticista es pugui desenvolupar en aquesta professió, altament competitiva i amb més demanda social cada dia, és imprescindible una formació òptima. Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre una professió en constant evolució, creativa, amb un contacte continu amb la gent i amb ganes de saber com millorar la imatge física d'una persona.

Cada vegada es dóna més importància a la imatge personal, a causa dels efectes que produeix sobre la psique i la seguretat de l'individu. Aquest és el motiu del creixement d'aquesta professió delicada i difícil, que exigeix a aquelles persones que la practiquen no només habilitat manual sinó també qualitats psicològiques i molt de tacte.
 
El nostre objectiu. L'objectiu de la nostra escola és oferir una formació professional, eminentment pràctica, a les  futures esteticistes, despertant l'afany de superació per a dur a terme la seva professionalitat.

Que estudiaràs? Estudiaràs la part teòrica dels cinc mòduls que formen el curs d'Estètica i Bellesa: els dos mòduls principals i més extensos són; facial i corporal, i els altres tres mòduls restants són; depilació, manicura i pedicura.
A part d'aquest curs, l'escola també ofereix cursos complementaris com; maquillatge, ungles de gel, massatge "kobido", sabai, geo-termal... per una millor formació.

Que aprendràs? Aprendràs a posar en pràctica els diferents protocols de tractament dels cinc mòduls que composen el curs.

Qui et formarà? La nostra professora, la Sra. Montse Pujol, esta formada tant a nivell teòric–tècnic com pràctic i amb una llarga experiència docent, per aconseguir que les alumnes assoleixin d'una manera gradual els objectius del curs.

A qui va dirigit aquest curs?  Va dirigit a totes aquelles persones neòfites, majors de 16 anys, que sense cap tipus de formació previa, volen fer de l'Estètica i la Bellesa el seu cami professional.

Em donen algun material? Sí. En l’import de la inscripció, va inclòs:
* Uniforme professional de pràctiques: pantaló i jaqueta blanca
* Llibres (2) de teòrica
* Apunts del curs
* Carpeta d’anelles, folis i bolígraf
* Tot el material necessari per poder realitzar les classes pràctiques dels cins mòduls. 

Quina acreditació rebré en acabar el curs? A la finalització del curs, un cop superats satisfactòriament els requisits del mateix i com a garantia dels coneixements adquirits, l’alumna rep el diploma i carnet professional que l’acrediten com a Esteticista professional, al igual que un certificat on consta el contingut dels diferents mòduls, així com la nota final teòrica i practica.

Quines sortides laborals tinc? A l’acabar el curs i obtenint el diploma, se t’obriran les portes del mercat laboral. La primera opció, es ser una mateixa la seva propia cap (autònoma), la segona opció és entrar a treballar per compte aliena (SS) en algun establiment del sector: centres d'Estètica i Bellesa, perruqueries, perfumeries, hotels, balnearis, ...


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  PENDENT DE PROGRAMACIÓ
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:

DATA D'INICI:  
DIA DEL CURS:  
HORARI:  9h-13h
DURADA:  11 mesos; d'octubre 2024 a setembre 2025, excepte l'agost (160h aprox.)
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS:  Cap, partim d'una base zero.
LA INSCRIPCIÓ INCLOUUniforme de pràctiques: casaca i pantaló. Llibres de tecnologia, nivell I i II, temari del curs, material necessari per dur a terme les classes practiques dels diferents apartats, carpeta d’anelles, folis, bolígraf.
ROBA DE PRÀCTIQUES: Inclòs en l'import de la inscripció al curs.
MATERIAL DE PRÀCTIQUES: Caldrà que l’alumne/a porti un calçat tipus “esclops”, dos tovalloles grans (180cm) i dos tovalloles de lavabo.   
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES: No, en aquest curs les pràctiques es realitzen entre les mateixes alumnes.
CONVOCATÒRIES:  Octubre.
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous; 1 fotocòpia DNI o NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indistintament.
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 10
PROFESSORA: MONTSE PUJOL; Titulada en Estètica i Bellesa. Diplomada en: Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Manual, R.T.P i Dietètica i Nutrició. Té centre d’Estètica en actiu. Extensa experiència com a docent.
DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL: Si.

 

Demana més informació