972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Per aconseguir un abordatge més complert i totalment professional de la nostra teràpia serà necessari conèixer i solucionar les restriccions que produeixen les nostres fàscies, saber localitzar els punts gallet així com aprofundir en teràpies que tractaran directament les dolències de l’aparell musculesquelétic.  
 
S’estudiarà amb profunditat el síndrome del dolor miofascial, que es pot trobar en aproximadament el 50% de la població adulta.
El massatge en el món esportiu és molt variat i depenent de la forma en que es faci ens ajudarà a preparar els teixits abans de l’activitat física o bé una vegada ja s’ha fet.
S’estudiaran els músculs que tenen un paper més rellevant a les dolències del sistema muscular i aquells que són imprescindibles per fer un bon treball a nivell de pre o post competició.
D’igual manera s’ensenyarà com i en quin moment hem de fer estiraments per obtenir els màxims beneficis.

Dirigit a: Professionals de les tècniques de massatge manual, que partint d’uns coneixements previs ja assolits, volen ampliar-los amb finalitats mes indicades i especifiques a nivell esportiu. 

PROPER CURS: FEBRER 2022
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: 29 gener
DATA D'INICI: dissabte 5 febrer
DIA DEL CURS: dissabte (matí i tarda), 2 dissabtes al mes.
HORARI:  9:30h a 13:30h i de 15h-19h
FORMACIÓ: presencial

DURADA: 9 mesos (144h.aprox.) Febrer a Novembre 2022, excepte el mes d'Agost.
CONVOCATÒRIES: dos a l'any, Octubre i Febrer.
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: 
formació prèvia en Quiromassatge o diplomat en Fisioteràpia.
UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba còmoda i dos tovalloles grans (180cm).
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: si, a la part final del curs.
IDIOMA DEL CURS: català-castellà indiferentment

PROFESSOR: Manel Moreno G.; profesional con más de 20 años de trayectoria en las Terapias Naturales, como terapeuta natural y profesor. Experto Universitario en Acupuntura Bionergética, Auriculoterapia, Quiromasaje Terapéutico y Masaje Deportivo.

DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12/16 segons l'aula
*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció