972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Per aconseguir un abordatge més complert i totalment professional de la nostra teràpia serà necessari conèixer i solucionar les restriccions que produeixen les nostres fàscies, saber localitzar els punts gallet així com aprofundir en teràpies que tractaran directament les dolències de l’aparell musculesquelétic.  
 
S’estudiarà amb profunditat el síndrome del dolor miofascial, que es pot trobar en aproximadament el 50% de la població adulta.
El massatge en el món esportiu és molt variat i depenent de la forma en que es faci ens ajudarà a preparar els teixits abans de l’activitat física o bé una vegada ja s’ha fet.
S’estudiaran els músculs que tenen un paper més rellevant a les dolències del sistema muscular i aquells que són imprescindibles per fer un bon treball a nivell de pre o post competició.
D’igual manera s’ensenyarà com i en quin moment hem de fer estiraments per obtenir els màxims beneficis.

Dirigit a: Professionals de les tècniques de massatge manual, que partint d’uns coneixements previs ja assolits, volen ampliar-los amb finalitats mes indicades i especifiques a nivell esportiu. 

INICI PROPER CURS: MARÇ 2021
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: 27 de Febrer
DATA D'INICI: dissabte 6 de Març
MODALITAT: formació presencial
DIA DEL CURS: dissabtes, matí i tarda
HORARI:  de 9:30h-13:30h i de 15:30h-19:30h
DURADA: 9 mesos (140h.aprox.) 2 dissabtes al mes, de Març a Desembre 2021.
CONVOCATÒRIES: dos a l'any, Octubre i Març.
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: formació prèvia en Quiromassatge o diplomat en Fisioteràpia.

UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba còmoda i dos tovalloles grans (180cm).
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: si, a la part final del curs.
IDIOMA DEL CURS: català-castellà indiferentment

PROFESSOR: Manel Moreno G.; Aux. de Fisioteràpia i d’Infermeria. Terapeuta Manual, Acupuntor i massatgista CF Parets. Terapeuta manual des de l'any 2000 i més de 11 anys d’experiència com a professor de Tècniques de Massatge Manual i MTC.

DIPLOMA: diploma acreditatiu
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12/16 segons l'aula
*** PLACES LIMITADES ***

Proper curs:
OCTUBRE 2021

Demana més informació Inscripció