972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

La Kinesiologia Holística, és una teràpia manual que ens permet, a través d’un test muscular (AR), conèixer l’estat de l’organisme i dels diferents cossos (físic, emocional, mental i espiritual), trobar  les causes primeres del desequilibri i realitzar un tractament per corregir-ho.
Per realitzar aquest curs, no són necessaris coneixements previs, ja que s’ofereix una formació detallada per poder aplicar aquesta eina terapèutica en consulta. Però per aquells que ja en tenen (quiromassatge, flors de Bach, estètica, teràpia energètica…) representa una bona ajuda, ja que la kinesiologia permet incloure-ho dins la sessió de treball. Aquesta eina terapèutica és molt efectiva, té un camp d’actuació molt ampli i és absolutament respectuosa amb la persona i amb el propi procés de sanació individual.

Objectiu: aprendre els diferents mecanismes de bio-comunicació a través del test muscular per múscul individual (MFI) o cadenes musculars (AR). Conèixer i relacionar els diferents camps de l’ésser humà: físic (estructural i químic), emocional-mental i energètic (sistema nerviós, cos electromagnètic i sutil). Desenvolupar protocols de treball per corregir els diferents desequilibris detectats.


Dirigit a: Tothom que vulgui potenciar les tècniques terapèutiques que ja tingui.

Inici proper curs:
OCTUBRE 2020
Data d'inici: Divendres 2 d'Octubre  
Data màxima d'inscripció: 25 de Setembre
Dia: Divendres matí 
Horari: 9:30h-13:30h
Durada: 10 mesos (160 h.aprox.) d'Octubre 2020 a Juliol 2021
Convocatòries: Una a l'any (Octubre)
Requisit per accedir al curs: Cap

Roba de pràctiques: uniforme habitual de treball; terapeuta manual, esteticista... o, si no roba i calçat còmode i una tovallola gran, de dutxa o platja
Models per a pràctiques: No
Idioma del curs: Català-Castellá

Professora: Pilar Oncins
Diploma: Diploma acreditatiu   
Mínim d'alumnes:
Màxim d'alumnes: 12/16 segons aula
*** PLACES LIMITADES ***         


Proper curs: OCTUBRE 2021      

Demana més informació Inscripció