972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

La Kinesiologia Holística, és una teràpia manual que ens permet, a través d’un test muscular (AR), conèixer l’estat de l’organisme i dels diferents cossos (físic, emocional, mental i espiritual), trobar  les causes primeres del desequilibri i realitzar un tractament per corregir-ho.
Per realitzar aquest curs, no són necessaris coneixements previs, ja que s’ofereix una formació detallada per poder aplicar aquesta eina terapèutica en consulta. Però per aquells que ja en tenen (quiromassatge, flors de Bach, estètica, teràpia energètica…) representa una bona ajuda, ja que la kinesiologia permet incloure-ho dins la sessió de treball. Aquesta eina terapèutica és molt efectiva, té un camp d’actuació molt ampli i és absolutament respectuosa amb la persona i amb el propi procés de sanació individual.

Objectiu: aprendre els diferents mecanismes de bio-comunicació a través del test muscular per múscul individual (MFI) o cadenes musculars (AR). Conèixer i relacionar els diferents camps de l’ésser humà: físic (estructural i químic), emocional-mental i energètic (sistema nerviós, cos electromagnètic i sutil). Desenvolupar protocols de treball per corregir els diferents desequilibris detectats.

Dirigit a: Tothom que vulgui potenciar les tècniques terapèutiques que ja tingui.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.

PROPER CURS:  OCTUBRE 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:  DIVENDRES 20 SETEMBRE

DATA D'INICI: DIVENDRES 4 OCTUBRE
DIA DEL CURSDivendres 
HORARI: 9h-13h 
DURADA:  7 mesos (112h) 
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS:  Cap.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  Dossier teòric del curs.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Roba i calçat còmode.
MATERIAL DE PRÀCTIQUES:  2 tovalloles/talles o pareos grans (180cm).
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  No, en aquest curs les pràctiques es realitzen entre els mateixos alumnes
CONVOCATÒRIES:  Octubre.
DOCUMENTACIÓ:  Alummes nous; 1 fotocòpia DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellá indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES:
MÀXIM D'ALUMNES: 16
PROFESSORA:  PILAR ONCINS; Fisioterapeuta, Kinesiologa Holística, Naturòpata, Homeòpata i Terapeuta floral. Té consulta en actiu. Llarga experiència com a docent.
DIPLOMA:  Diploma acreditatiu.   
BORSA DE TREBALL:  Si.

Demana més informació Inscripció