972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Curs que combina tres tècniques exclusives de les mans: manicura, construcció d’unes ungles de gel i esmaltat semi-permanent d'ungles.

Objectius del curs: Formar correctament a nivell pràctic a les alumnes en les tres tècniques; manicura, construcció d’ungles de gel i esmalt d’ungles semi-permanent.

*Manicura: Tractament estètic, destinat a cuidar les ungles i la pell de les mans, on es retiren les cutícules, es dona forma a les ungles al gust de la clienta, es poden pintar les ungles o no, i a més es pot acabar el servei amb un massatge relaxant de mans i braços. (pas previ i indispensable per fer la construcció d’unes ungles de gel o aplicar directament l’esmalt d’ungles semi-permanent).
*Ungles de gel: Es la construcció d’unes ungles artificials sobre la base de l’ungla natural, on s’utilitza un “motllo” o “tip modelat” per dissenyar-la. En aquest apartat, també s’aprèn a fer el manteniment d’aquestes ungles i finalment la eliminació d’aquestes.
*Esmalt d’ungles semi-permanent: Es un esmalt d’ungles compost d’un gel constructor, però amb una textura més líquida, i els pigments que li donen el color final. Aquest esmalt a diferencia de l’esmalt tradicional, requereix d’una font de llum U.V per que s’assequi i pot arribar a tenir una durada de aproximada de 21 dies (segons marques).

Dirigit a: A totes aquelles persones, que vulguin cuidar i realçar la bellesa de les mans de les seves clientes, ja que son una de les millors cartes de presentació de que disposem en la societat en que vivim.

Inici proper curs: OCTUBRE 2020       
Data d'inici:
dimarts 6 d'Octubre
Data màxima d'inscripció: dimarts 22 de Setembre  
Dia: dimarts-tarda
Horari: 15h a 19h
Durada: 5 dimarts (20h). 6-13-20-27 d'Octubre i 3 de Novembre.
Convocatòries: varies a l'any
Requisits per accedir al curs: Cap
Roba de pràctiques: uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria... o, si no roba còmoda
Models per a pràctiques: Si

Idioma del curs: Castellà.
Professora: Liz Díaz; Llarga experiència com a docent especialitzada en mans.
Diploma: acreditatiu
Mínim d'alumnes: 4
Màxim d'alumnes: 6
*** PLACES LIMITADES ***


Proper curs: 
NOVEMBRE 2020
Data d'inici: Dimecres 18 de Novembre
Data màxima d'inscripció: dimecres 4 de Novembre
Dia: Dimecres-mati
Horari: 9h-13h
Durada: 5 dimecres (20h) 18-25 de Novembre i 2-9-16 de Desembre.

Demana més informació Inscripció