972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Curs que combina tres tècniques exclusives de les mans: manicura, construcció d’unes ungles de gel i esmaltat semi-permanent d'ungles.

OBJECTIUS DEL CURS: Formar correctament a nivell teòric i especialment pràctic a les alumnes en les tres tècniques; manicura, construcció d’ungles de gel i esmalt d’ungles semi-permanent.

*Manicura: Tractament estètic, destinat a cuidar les ungles i la pell de les mans, on es retiren les cutícules, es dona forma a les ungles al gust de la clienta, es poden pintar les ungles o no, i a més es pot acabar el servei amb un massatge relaxant de mans i braços. (pas previ i indispensable per fer la construcció d’unes ungles de gel o aplicar directament l’esmalt d’ungles semi-permanent).
*Ungles de gel: Es la construcció d’unes ungles artificials sobre la base de l’ungla natural, on s’utilitza un “motllo” o “tip modelat” per dissenyar-la. En aquest apartat, també s’aprèn a fer el manteniment d’aquestes ungles i finalment la eliminació d’aquestes.
*Esmalt d’ungles semi-permanent: Es un esmalt d’ungles compost d’un gel constructor, però amb una textura més líquida, i els pigments que li donen el color final. Aquest esmalt a diferencia de l’esmalt tradicional, requereix d’una font de llum U.V per que s’assequi i pot arribar a tenir una durada de aproximada de 21 dies (segons marques).

DIRIGIT A: A totes aquelles persones, que vulguin cuidar i realçar la bellesa de les mans de les seves clientes, ja que son una de les millors cartes de presentació de que disposem en la societat en que vivim.


IMPORTANT !!!
PER PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles), LA INSCRIPCIÓ I EL PAGAMENT.

LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a..


PROPER CURS:  FEBRER 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:  DIMECRES 24 GENER
(preferentment).

DATA D'INICI:  DIMECRES 7 FEBRER        
DIA DEL CURS:  Dimecres.
HORARI:  9h a 13h.
DURADA:  5 Dimecres (20h).
DIES:  
7-14-21-28 febrer i 6 març 2024.
FORMACIÓ:  Presencial.
REQUISITS PREVIS:  Cap, partim d'una base zero.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  Dossier teòric del curs.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria... o, si no roba còmode.
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  Si, les alumnes hauran de portar models a partir del segon dia de curs per poder realitzar les classes pràctiques (el funcionament s'explica el primer dia de curs).

CONVOCATÒRIES:  Varies a l'any.
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous; 1 fotocòpia DNI / NIE, 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS:  Castellà.
MÍNIM D'ALUMNES:  4
MÁXIM D'ALUMNES:  6

PROFESSORA: LIZ DIAZ;  Llarga experiència com a docent especialitzada en mans.
DIPLOMA:  Diploma acreditatiu.

BORSA DE TREBALL:  Si.

*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció