972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

La Reflexoteràpia Podal Holística (R.T.P.H). Els nostres peus són un mapa reflex dels nostres òrgans però també són reflex de l’estat energètic i emocional de la persona. Qualsevol alteració en un dels plans físic, emocional o energètic tindrà repercussió en els altres. Cada experiència traumàtica que vivim influeix en l’harmonia dels nostres centres vitals.
En els peus podem llegir el passat, present i podem veure els potencials de cada persona per permetre la seva evolució.
En aquesta formació es treballen tècniques de reflexologia podal per alliberar l’energia atrapada en cada experiència traumàtica viscuda.


TEÒRICA
- Reflexologia Holística, els seus orígens.
- La lectura del cos físic, emocional i espiritual.
- Els tres moments en el tractament: Lectura de Peu. Mobilització. Harmonització. La intenció a cada moment. El rol del terapeuta alhora de llegir els peus.
- Que és la lectura de Peu, Perquè llegir-los. Concepte d’intenció. El peu com a equivalent a la petjada digital. Què camina cada peu. La lectura de cada peu i el significat. 
- Les quatre àrees. La mirada horitzontal: pensar, sentir, fer i tenir. Dits, metatars, arc i taló. La mirada vertical. Proporcions naturals. Interrelació de les quatre àrees.
- El tractament. Reaccions possibles. Precaucions. Contraindicacions. Durada.
- Freqüència. El lloc de feina. La primera entrevista. El motiu de consulta. La fitxa i les dades per recollir. La seva utilitat.
- L’organisme i el mapa del peu. Els òrgans reflectits al peu.
- Observació del peu, visual i tàctil: color de cadascuna de les parts (color, textura, sequedat, humitat, temperatura, mobilitat i flexibilitat).
- Tipus de transformacions: excessos i deficiències.

PRÀCTICA
- Tècnica per mobilitzar energia. Nivells de Pressió. Mobilització.

- Tècniques utilitzades en el tractament. Diferència entre fer massatges i mobilitzar energèticament.

- Tècnica d’harmonització. Àrees i zones reflectides que mobilitza.

- L'element Aire. Els dits. Pensar. Conèixer la persona a través de l'anàlisi dels pensaments. Característiques generals de l’element aire. Excés i dèficit d’aire. El peu, el seu estat d’equilibri i desequilibri. Què ens diuen els dits? La lògica racional, la capacitat d’estructurar. Visió i intuïció. Coherència i equilibri. Intel·ligència i Aprenentatge. (escolta interna i externa). Memòries encapsulades en pensaments. Excessos i deficiències a cada dit. Signes del peu. Lectures del Pensar.

- Tècniques de dits i columna. Sistema nerviós central. Columna vertebral. Memòries intrauterines. Òrgans, zones i punts reflexos que mobilitza. La intenció. Pràctica d’harmonització.

- L'element de foc. El metatars. El sentir en present. Conèixer la persona a través dels seus sentiments. Característiques generals de l'element de foc. Excés i dèficit de foc. El peu dominat per foc. El seu estat desequilibri i desequilibri. La diferència entre sentiments i emocions. Respirar i abraçar la vida. La inspiració/aspiració. L'impuls vital. La satisfacció de les pròpies necessitats. El plexe solar. L'honestedat amb un mateix. Control en present. Les responsabilitats. Excessos i deficiències del metatars. Signes al peu. Lectura del Sentir.

- Tècniques del metatars. Sistema respiratori. Sistema circulatori. Òrgans representatius. Zones reflectides.

Tendons (control) òrgans i zones reflecteixen Fallida d'intermetatarsians. Alliberament de l'energia del metatars. Intenció i Pràctica.

- Àrea reflecteix el diafragma. Intenció i Pràctica.

Tècniques del metatars. Tècnica combinada. Alliberament del temps present, quins òrgans i zones reflecteixes mobilitza, la intenció i la pràctica.

- Tècnica combinada: alliberament del temps present, dels pensaments, sentiments, comunicació i honestedat amb un mateix. Quins òrgans i zones reflecteixes mobilitza.

- L'element aigua. L'arc. El laboratori de les emocions. La capacitat de nodrir-se amb el que ingressa i de deixar anar el tòxic.

- Tècniques de l'arc. Sistema digestiu. Punts i Òrgans reflexos que es mobilitzen.

- L'element terra. El taló. Tenir. Conèixer la persona a través de la capacitat de generar i reproduir.

- Característiques generals de l'element terra. Excessos i deficiències de terra. El peu dominat per terra. El seu estat desequilibri/desequilibri.

- Tècniques en el  taló. Sistema reproductiu. Tècnica d'espirar cap a dins i cap a fora. Quins òrgans i punts reflexos mobilitza.

- Sistema ossi. Quins òrgans i punts reflexos mobilitza.

- Conflictes.

- Invasions a l'element aire. Terra a Aire. Foc a l'aire, aigua a l'aire, La seva lectura.

Desequilibris emocionals (pensaments obsessius, problemes de comunicació, atenció, excés de control, etc.). Com intervenir al peu.

- Invasions a l'element Foc. Terra a foc, aigua a foc, aire a foc. Les seves lectures.

Desequilibris emocionals (la desconnexió amb el desig, l'angoixa, la culpa, etc.). Com intervenir el peu.

- Invasió a l'element Aigua. Terra en aigua, foc en aigua, aire en aigua.

Desequilibris emocionals: (ser compulsiu, inacció, desbordament emocional, fer segons mandats i creences. Com intervenir el peu.

- Invasions a l'element terra. Aigua a Terra. Foc a Terra. Aire a terra.

Desequilibris emocionals; rigidesa, aferrament, dificultat per als canvis o per deixar anar, inestabilitat. Com intervenir al peu.

- Tècnica Sistema immunològic. Òrgans i àrees reflecteixes mobilitza.

- Tècnica dels Chackras. Sistema endocrí. Quins òrgans i punts reflexos mobilitza.
 

El Massatge Metamòrfic. Tècnica holística que combina reflexologia xinesa i gimnàstica sueca per estimular els punts reflexes de la columna vertebral i permet alliberar traumes o emocions. Contempla el cos, la ment i les emocions de la persona com una cosa impossible de separar. A causa d'això, el massatge metamòrfic no se centra en un problema concret de l'individu sinó sobretot el conjunt. Com a resultat s'aconsegueix assolir equilibri emocional i relaxació física i mental.

La paraula metamorfosi vol dir transformació. Aquesta transformació es fa quan l'energia que anima el nostre cos flueix de manera lliure. El massatge metamòrfic ens connecta amb els nou mesos que vivim al ventre de la nostra mare

Durant tot el temps de gestació s'implanten les nostres estructures físiques, emocionals i mentals. Després del naixement, la nostra vida tindrà les arrels en aquest període prenatal. Gràcies a aquesta tècnica, les estructures corporals són alliberades i amb això arriba la transformació.

 

CONTINGUT:
- Origen i història de la Tècnica de Massatge Metamòrfic.
- Influències i correspondències de l’esquema prenatal.
- Beneficis de la tècnica metamòrfica.
- Indicacions del massatge metamòrfic.
- La sessió de la tècnica metamòrfica.
- La pràctica de la tècnica. Peus, mans i cap.


Dirigit a: Tots aquells professionals que vulguin conèixer i ampliar els seus coneixements i tècniques de massatge manual.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  OCTUBRE 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:  DIMECRES 18 SETEMBRE

DATA D'INICI: DIMECRES 2 OCTUBRE
DIA DEL CURS: Dimecres
HORARI: 16h-20h
DURADA: 5 mesos (80h)

FORMACIÓ: Presencial.
REQUISITS:  Cap, partim d'una base zero
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  Dossier teòric del curs, i material de pràctiques a l'escola.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Roba còmode i esclops (crocs). 

MATERIAL DE PRÀCTIQUES:  1 tovallola/talla o pareo gran (180cm).
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES:  No, les pràctiques es realitzen entre els mateixos alumnes.
CONVOCATÒRIES: Octubre - Febrer.
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous: 1 fotocòpia. DNI/NIE i 1 foto mida carnet. 

IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES:  6
MÀXIM D'ALUMNES:  10
PROFESSORA: EVA SÁEZ; Titulada en Perruqueria, Estètica i Bellesa, Micropigmentació-Microblading, Tècniques de Massatge i Teràpies Manuals, i Wellness Massage. Diplomada en Fisioteràpia. Té centre d'Estètica en actiu. Compta amb una llarga trajectòria com a professora.

DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL:  Si.

Demana més informació Inscripció