972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com
Una mirada diu més que mil paraules!.
Per tenir una mirada provocativa o simplement, per fer més gran l'ull o marcar més l'expressivitat o intensitat de les pestanyes, només cal fer-se el tint de pestanyes, ja sigui en negre o marró.
Una forma d'estalviar temps a l'hora de maquillar-se i que faci el mateix efecte que la màscara de pestanyes és, el tint per a les pestanyes i també per a les celles. Aquests tints deixen un color molt intens i fins i tot fan una mica més gruixudes les pestanyes. És una opció molt bona per a les persones que tenen les pestanyes molt claretes o per a aquelles que han de maquillar-se cada dia.

 
Lluir unes pestanyes perfectes és fonamental perquè la teva mirada ofereixi aquesta brillantor especial i profunditat desitjades, però, no totes les dones tenen unes pestanyes infinites, o fins i tot per a uns ulls tristos, caiguts o enfonsats. Quan les pestanyes són rectes, amb remolins o curtes, la permanent de pestanyes es presenta com la millor opció a tenir en compte.
La permanent de Pestanyes, és una tècnica que mitjançant la aplicació d'un gel permanent, accentua la curvatura natural de les pestanyes.


INICI PROPER CURS:
MARÇ 2021
DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIÓ: 18 de Març 
DATA D'INICI: Dijous 25 de Març 2021
MODALITAT: formació presencial
DIA DEL CURS: dijous
HORARI: 15h a 17h
DURADA: 1h a 2h (depèn l'opció escullida; si és només tint de pestanyes i / o permanent de pestanyes).
REQUISITS PER ACCEDIR AL CURS: cap

UNIFORME DE PRÀCTIQUES: uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria... o, si no roba còmode
MODELS PER A LES PRÀCTIQUES: si, les alumnes hauran de portar una model per poder realitzar la pràctica
PROFESSORA: Montse Pujol; Titulada en Estètica i Bellesa. Diplomada en: Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Manual, R.T.P i Dietètica i Nutrició. Té centre d'Estètica en actiu. Extensa experiència com a docent.
DIPLOMA: diploma acreditatiu.

MÍNIM D'ALUMNES: 1
MÀXIM D'ALUMNES: 4
Demana més informació Inscripció