972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

Que es l'Acupuntura Zonal?

L'Acupuntura Zonal és una moderna tècnica acupuntural; consisteix en la introducció d'una agulla acupuntural sota de la pell en un o diversos dels 24 punts de puntura localitzats al voltant dels canells i turmells, 6 a cada extremitat.
 

En que consisteix l'Acupuntura Zonal?

Consisteix en la introducció d'agulles sota la pell (sempre de manera adequada), en 6 punts bilaterals localitzats tant als canells com als turmells, un total de 24 punts. Cada un d'aquests punts correspon a una zona determinada del cos, podent abordar moltes situacions només amb ells; es tracta d'una tècnica efectiva i de fàcil aplicació.

La tècnica de puntura, sempre de manera adequada i indolora, és especial i concreta per a aquest cas, sent una tècnica de senzilla aplicació, útil en una gran varietat de casos i de resultats ràpids. També s'impartiran coneixements d'Acupuntura intradèrmica aplicada a l'Acupuntura Zonal, per a la seva aplicació durant un temps més prolongat.

 

Perquè serveix l'Acupuntura Zonal?

Aquesta tècnica està especialment indicada per a dolors o molèsties musculars, tendinoses, lligamentoses i articulars. Es poden tractar situacions agudes i cròniques, convertint-se així en un gran aliat del Quiromassatgista, ajudant-lo en la seva praxi.

 

Objectius: Aprendre Acupuntura Zonal i que podem esperar d'aquesta tècnica. Conèixer les zones reflexològiques superiors i inferiors, les seves àrees d'influència i la seva localització. Conèixer la tècnica de puntura correcta. Ser capaç de fer correctament la tècnica d'inserció intradèrmica correctament.

 

Dirigit a: Estudiants o professionals de teràpies naturals i manuals que vulguin complementar la seva formació en l'àrea de la medicina oriental.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.

PROPER CURS: 
DATA D'INICI:   
DIA DEL CURS:  
HORARI:  
DURADA:  
FORMACIÓ:  Presencial.

REQUISITS: Cap.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  
1 Caixa d’agulles 0,25x0,40mm (100u), dossier teòric del curs, porta folis, folis,  bolígraf i material de pràctiques a l’escola.
ROBA DE PRÀCTIQUES:  Uniforme habitual de treball; terapeuta manual, estètica,... o, si no roba còmoda. 
MATERIAL DE PRÁCTIQUES:  1 tovallola/talla o pareo gran (180cm).
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES: No.
CONVOCATÒRIES:  
DOCUMENTACIÓ:  
Alumnes nous; 1 fotocopia DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS:  Català-castellà indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES: 6
MÀXIM D'ALUMNES: 12/16 segons aula

PROFESSOR/A: 

DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL:  Si.

*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció