972 214 537 - 635 714 222 + WA   |  fusellas@fusellas.com - fusellas.escola@gmail.com

El microblading és un modern tractament estètic consistent en el traçat de la cella seguint la tècnica del pèl a pèl. Tot i que és un procediment similar al maquillatge permanent, el microblading presenta les següents diferències respecte a la micropigmentació:

1- Els resultats del microblading en celles, solen tenir una durada propera a 1 any (inferior respecte al maquillatge permanent tradicional).
2- Per a la pràctica de l'microblading no es requereix l'ús d'un dermògraf. En el seu lloc, s'empra un instrument conegut com a ploma o "pen manual", fabricada en plàstic o metall.
3- El microblading és considerat com un tractament més senzill i ràpid (normalment la durada de la sessió és inferior a 1 hora).
4- El procés de cicatrització és ràpid, al tractar-se d'un tractament més aviat superficial.
5- Els pigments són introduïts en l'epidermis a un nivell superficial (a la micro, el pigment s'introdueix entre les capes de l'epidermis i la dermis). Es recomana emprar un pigment per microblading específic, de tipus inorgànic, amb base mineral, i per descomptat, hipoalergènic.

El microblading és una solució concebuda per a dones que volen millorar l'aspecte actual de les celles, i en ocasions, també és emprat com a mètode per transformar un disseny de celles compactes en celles pèl a pèl. Aquesta tècnica es pot realitzar tant en dones com en homes, amb independència de la seva edat o morfologia.

PER QUÈ APRENDRE MICROBLADING?
El Microblading de celles és una tècnica innovadora i de moment, exclusiva a Espanya. Es recomana la seva inclusió com a servei d'estètica per les següents raons:
Diferenciació: En multitud de països de Llatinoamèrica i Europa s'ha convertit en un servei d'èxit i és previsible que a Espanya passi el mateix, ja que actualment es troba en el moment de llançament i ha rebut una gran acollida.
A causa de l'escàs nombre de professionals capacitats per realitzar correctament aquest tractament, oferir microblading en el seu centre de bellesa li permetrà diferenciar-se de la competència i accedir a un nou ventall de clients. En el camp de l'estètica, el microblading està considerat com una professió de futur per als propers anys.
Rendibilitat: A part de la creixent demanda del servei entre el públic i la poca oferta existent, s'ha de considerar que la inversió per començar a oferir el servei és escassa (menor que en micropigmentació). L'habitual és que el retorn de la inversió inicial es produeixi amb només realitzar els quatre primers serveis.


IMPORTANT !!!
PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AL CURS I PODER RESERVAR-TE LA PLAÇA, TENS QUE FER AMB UN MÍNIM DE 15 DIES D'ANTELACIÓ A LA DATA PREVISTA D'INICI (sempre que quedin places disponibles):


LA INSCRIPCIÓ, i la pots fer:
- Presencialment a l’escola.
- Online, a través del formulari que trobaràs en qualsevol dels nostres cursos, emplena'l amb les teves dades personals i envia.

EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, i el pots fer:
- En efectiu o targeta de crèdit, personalment a l’escola.
- Per transferència bancaria al compte del BBVA: ES17 0182 2770 9702 0171 8377, indicant sobre tot el nom de l’alumne/a.


PROPER CURS:  FEBRER 2024
DATA MÀXIMA INSCRIPCIÓ:  DIUMENGE 21 GENER (preferentment).

DATA D'INICI:  DIUMENGE 4 FEBRER    
DIA DEL CURS:  Diumenge. 
HORARI:  9:30h-13:30h i de 15h-19h.
DURADA:  2 diumenges: 4-11 febrer (16h).
FORMACIÓ: 
Presencial.
REQUISITS:  Cap.
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:  
1 Tebori professional duo. 1 Pigment cosmètic Marró clar-2, 1 Pigment cosmètic Marró mig-2, 1 Pigment cosmètic Marró Fosc-2, 1 Agulles Microblading 12 Pues (Pack 5u.), 1 Agulles Microblading 16 Pues (Pack 5u.), 1 Bolígraf marcador amb regla. 1 Plantilla practica Microblading. 1 Llapis per Maquillatge resistent a l’aigua marró, 1 Mesurador de celles, 1 Escalímetre. Dossier teòric del curs i material d'un sol ús de pràctiques a l’escola. 
CONVOCATÒRIES: 2-3 a l'any
ROBA DE PRÀCTIQUES: Uniforme habitual de treball; estètica, perruqueria... o, si no roba còmode.
MATERIAL DE PRÀCTIQUES: Inclós en el preu.
MODELS EXTERNS PER A PRÀCTIQUES: Si, les alumnes assistents al curs 
tindran que portar 2 models el diumenge dia 11: 1 al matí i 1 a la tarda per poder realitzar les classes pràctiques.
CONVOCATÒRIES:  Novembre i febrer.
DOCUMENTACIÓ:  Alumnes nous; 1 fotocopia DNI/NIE i 1 foto mida carnet.
IDIOMA DEL CURS: Català-castellà, indiferentment.
MÍNIM D'ALUMNES: 3
M'AXIM D'ALUMNES: 6

PROFESSORA: EVA SÁEZ; Diplomada en Fisioteràpia i especialitzada en diverses tècniques de massatge, teràpies manuals i Wellness Massage. Compte amb més de 28 anys d'experiència com a professora. Té centre en actiu.
DIPLOMA: Diploma acreditatiu.
BORSA DE TREBALL: Si.

*** PLACES LIMITADES ***

Demana més informació Inscripció