972 214 537  |  fusellas@fusellas.com
La Kinesiologia Holística, és una teràpia manual que ens permet, a través d’un test muscular (AR), conèixer l’estat de l’organisme i dels diferents cossos (físic, emocional, mental i espiritual), trobar  les causes primeres del desequilibri i realitzar un tractament per corregir-ho.
Per realitzar aquest curs, no són necessaris coneixements previs, ja que s’ofereix una formació detallada per poder aplicar aquesta eina terapèutica en consulta. Però per aquells que ja en tenen (quiromassatge, flors de Bach, estètica, teràpia energètica…) representa una bona ajuda, ja que la kinesiologia permet incloure-ho dins la sessió de treball. Aquesta eina terapèutica és molt efectiva, té un camp d’actuació molt ampli i és absolutament respectuosa amb la persona i amb el propi procés de sanació individual.

Objectiu: aprendre els diferents mecanismes de bio-comunicació a través del test muscular per múscul individual (MFI) o cadenes musculars (AR). Conèixer i relacionar els diferents camps de l’ésser humà: físic (estructural i químic), emocional-mental i energètic (sistema nerviós, cos electromagnètic i sutil). Desenvolupar protocols de treball per corregir els diferents desequilibris detectats.

Dirigit a: Tothom que vulgui potenciar en les tècniques terapèutiques que ja tingui.

 

Inici proper curs: divendres 5 d'Octubre 2018
Dies del curs : divendres
Horari: 9:30h-13:30h
Durada: 10 mesos (160 h.aprox.) Octubre 2018 a Juliol 2019
Requisit per accedir al curs: Cap.
Professora: Pilar Oncins.
Diploma: Diploma acreditatiu.

Demana més informació Inscripció